maandag 24 juli 2017

Middagje bioscoop

 Voor zondag hadden we een dagje camping op de planning staan bij familie, maar omdat het weer het niet echt toeliet om gezellig een dagje met de hele familie naar het strand, de tent en de speeltuin te gaan, besloten we om deze dag maar een weekje op te schuiven. 
In plaats daarvan gingen we naar de bioscoop. De film waar we heen zouden gaan was al snel beslist. Cars 3 3D.Een 3D film kijken is al een ervaring opzich. Met een brilletje op je neus beland je ineens middenin de film. De prachtige vergezichten met veel diepte, de beelden op het strand met de golven die aanspoelde op het zachte zand. Het kleine stadje Radiotor Springs komt echt tot leven, net als de vele racecircuits. En van de vele ritjes op de snelweg werd ik zelfs een beetje wagenziek, hoe realistisch wil je het hebben. 
Onze oudste, een echte Bliksem MCQueen fan, zat de hele film op het puntje van zijn stoel te genieten.Voor de jongste duurde het allemaal een beetje te lang naar haar zin. Eerst stootte ze de halfvolle bak met popcorn om, waardoor de inhoud over de grond en onder de stoelen verdween. In een poging om alles weer bij elkaar te rapen in het donker stootte ik nog bijna het flesje water om waarvan dochterlief al het dopje kwijt had gemaakt. Jammergenoeg miste ik door het kruipen over de grond een gedeelte van de film. 

Na de film, jongste en ik waren al iets eerder de zaal uitgegaan op weg naar de wc, kregen de kinderen nog een klein autootje in hun handen gedrukt.
Buiten was het drijfnat en borrelde het riool omhoog wat een verschrikkelijke stank verspreidde. Wij liepen snel terug naar de auto. Om ons heen kijkend naar de prachtige Hollandse buienluchten die hoog opbolden om ons heen, het zou vast niet bij deze ene bui blijven vandaag.
We sloten de dag af bij de Mac Donalds. Niet dat wij nou zo'n liefhebbers zijn, maar omdat de kinderen daar ook graag een keertje naar toe wilden gaan.
Ten eerste waren ze helemaal onder de indruk van het beeld van de clown bij de ingang, de van kleur veranderende muur, en het plafond vol lichtjes. er staken zelfs hele bumbers van auto's uit de muren!
Ook hun happymeal was aanvankelijk een groot succes, al had ik al rekening gehouden met het feit dat ze waarschijnlijk niet alles op zouden eten, door voor mijzelf enkel een big mac te bestellen.
En na een eerste hapje van de hamburger en een steeltje friet, hadden ze het allebei al snel voorzien op het danoontje en het speeltje wat in de verpakking zat. De frietjes en de saus werden al snel naar mama toegeschoven en papa kreeg een hamburger waar al enkele happen uit waren genomen. 
Tot zover het Mac Donalds avontuur. 
Al was het wel een gezellig dag geweest.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews