woensdag 10 augustus 2016

Kermis Liempde


Kermis Liempde is een van de gemoedelijkste kermissen hier uit de regio. Gezellig niet te groot en te druk en ook nog eens fijn betaalbaar. We hebben er een beetje een traditie van gemaakt om er elk jaar met de zomervakantie een avondje naar toe te gaan met de kinderen.
We liepen de kermis op die nog erg rustig was, de mensen hadden zich verzameld rond de rups waar vlakbij de kermis werd geopend met een optreden van Huub Hangop. Met een druk op de knop knalde de zilveren en gouden confetti de lucht in, neerdwarrelend over het verzamelde publiek dat meteen zoetjes aan hun weg over de kermis begon te zoeken. De attracties die eerder op de avond nog gesloten waren geweest zetten nu ook hun muziek aan en al weldra schalde de verschillende liedjes over het pleintje. 
De terrassen, die eerst nog een verloren indruk gaven, begonnen langzaam vol te lopen, het bier vloeide rijkelijk en er was volop gezelligheid. 
Ook de kinderen vonden het schitterend. Het was heerlijk om hun te zien genieten van de draaimolen, de vliegtuigjes en het vissen naar gekleurde eendjes. Na afloop nog een emmertje suikerspin mee naar huis en hun avond kon niet meer stuk!
Een sfeerimpressie. 15 opmerkingen:

 1. kermis, hoe lang is dat al geleden voor me....
  het levert jou wel mooie foto's op
  @->- voor jou

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als er hier in de buurt kermis is ga ik er ook nog steeds graag naar toe hoor. Heerlijk een suikerspin eten of een kaneelstok halen en soms in het reuze rad voor een mooi uitzicht. Mooie fotoserie van de kinderen heb je gemaakt. Fijn weekend wens ik jullie allen vast.Hopend wel op droog weer want het is vandaag de gehele dag een waterige toestand waar ik helemaal niet van houdt. Echt een kwakkelzomer maar tussen de buien door tracht ik wel even erop uit te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jullie hadden zich duidelijk goed vermaakt

  leuke foto's heb je er gemaakt

  groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet de kinderen genieten
  Mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kermis: een feest voor jong en oud. Alleen voor je portemonnee is het iets minder, maar ach.... Je hebt er weer een echte reportage van gemaakt.
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie sfeerfoto's
  wat een leuke kermismolen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een plezier daar op de kermis, mickey!
  't lijkt zo lekker nostalgisch? :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er daar inderdaad niet overvol en te doen uit. Goed om kinderen nog te laten genieten van een attractie. Zeer mooie kleuren! Jullie hebben er plezier beleefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Mickey, van de week heb ik tig x geprobeerd een reactie achter te laten, maar ws zit ik tig x in je spambox. Als dat zo is, wil je mij er dan uithalen? Ik krijg het zo langzamerhand stik benauwd en moet nodig gereanimeerd worden! :D
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze gelezen in mijn spambox. Ze maakten het prima, en ze staan er ook nog steeds inmiddels gepubliceerd onder een blog van vorig jaar over kermis Liempde ;-).Vandaar dat je berichten hier niet staan. Maar ik heb ze alledrie gelezen! Bedankt voor je tijd en moeite ;-) groetjes Mickey

   Verwijderen
 10. Vooral kinderen vinden de kermis geweldig en helemala als ze nog in de leeftijd zijn van de draaimolens en zweef. Prachtig dat deze draaimolens er zijn. Hier is nu ook kermis allen komt de regen nu met bakken uit de lucht vandaan. Heel erg jammer dus. Bij jullie was het heerlijk weer zie ik wel :-)
  Leuke en mooie vrolijke foto's.

  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was alweer enkele weken geleden. Na een hele dag buien was het 's avonds eindelijk droog met een zonnetje en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt!

   Verwijderen
 11. Hé Mickey zit je nog steeds in de draaimolen? Daar word je misselijk van hoor, vooruit nu eruit en naar huis! :-D
  grtjs ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar het is zo leuk in de draaimolen! Ik zoetjes aan weer meer tijd, dus kom gauw weer eens langs!

   Verwijderen
 12. Ja hoor zit ik weer in je spam box en het is al zo benauwd! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews