woensdag 6 juni 2018

Een geluk bij een ongeluk, kartles en druppelsEen beetje gehaast waren we 's morgens vertrokken naar Eindhoven om samen met N te gaan kijken naar de kartles van onze oudste. We hadden ons zomers aangekleed met een hoedje tegen de zon en genoeg drinken, om het zeker 2 uur aan de kant van het hete asfalt van de kartbaan uit te houden.
Samen met de Seat en de aanhanger waar de kart op stond, reden we net een kruising over, toen ineens de motor er mee op hield. D kon de auto nog net de berm insturen, waarna er verder ook geen beweging meer in te krijgen was en we genoodzaakt waren om de ANWB te bellen. T was ontroostbaar toen papa besloot de kartschool op de hoogte te brengen en voor alle zekerheid te kartles voor die dag maar te annuleren.
Omdat het toch nog wel even kon duren voordat de wegenwacht er zou zijn, besloten N en ik de weg over te steken naar het militaire oefenterrein, wat ook gebruikt werd als wandelpad als er niet geoefend werd. Een geluk bij een ongeluk, want het was er prachtig met al de kleine dauwdruppeltjes in het gras.


Voor we het wisten was de ANWB al bij de auto en belde D mij op dat we weer terug moesten komen, omdat de man zo vriendelijk was ons met aanhanger en al naar de kartbaan te slepen. Hoe we vandaar af dan weer naar huis moesten komen was dan verder ons probleem, maar D had al met enkele mensen kontakt gehad die misschien ons wel naar huis konden slepen.
Zo kon T toch nog mee karten en pikte hij zelfs de pauze nog even mee. En mama had een dankbaar onderwerp om op de foto te zetten. De auto bleek echter rijp voor de sloop.


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews