vrijdag 26 juni 2015

Scholenzeskamp KPJ Beek en Donk


Het was afzien voor de vele deelnemers aan de scholenzeskamp in Beek en Donk afgelopen weekend. Door de lage temperaturen was het bijna een marteling om mee te moeten doen aan een van de vele waterspelletjes die op het programma stonden zo leek het soms. Meisjes stonden klappertandend langs de kant te wachten tot ze aan de beurt waren om opnieuw in het ijskoude grondwater te moeten plonsen. Niet bij elk spelletjes hoefde het te zijn dat je in de bak water terecht kwam, maar je hoefde vaak maar weinig fout te doen, of met een beetje pech net mis te pakken, of uit te glijden over de natte ondergrond of je kreeg onvermijdelijk te maken met het ijskoude water.
Een dame, die meedeed aan een spel waarbij je met een band op een soort ramp heen en weer gleed, alvorens in het water te belanden, kwam het koude water zo hard aan, dat ze eventjes zelfs in ademnood leek te komen. Gelukkig stonden haar mede teamgenoten meteen al klaar met een warme handdoek om haar weer lekker warm te wrijven. Voor haar even geen water meer.
Het modderspel leek daarentegen allemaal nog best mee te vallen, tot het moment dat je na afloop jezelf onder een douche van ijskoud grondwater modder vrij mocht maken. BRRR.
Het ging al de teams wonder boven wonder redelijk goed af, en er waren maar weinig afmeldingen, wat ook voor de organisatie als een aangename verrassing kwam.
Jammer genoeg was de feestavond weer wat minder goed bezocht al sprak de organisatie wel een geslaagde avond.
Een korte foto impressie.
Voor meer foto's kijk op Evenementenfotografie Brabant op facebook en wordt lid.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews