maandag 18 maart 2013

TractorZo blij zo blij! Zo blij is ons manneke met zijn nieuwe aanwinst. Hij blijft er de hele dag opzitten als het aan hem ligt, al is hij nog net iets te klein om bij de trappers te kunnen, en komt er echt alleen maar af als hij dorst of honger heeft. Al komt hij om de paar minuten even checken of mama misschien toch nog zin heeft om mee naar buiten te komen om hem te duwen. 'Mama, mama, mama, mama kom je naar buiten? Mama kom je me duwen.'
Sinds het weekend heeft hij een traptractor gekregen. En niet zomaar een, want dat is dan typisch weer zo'n dingetje van papa. Als hij een tractor krijgt dan wel een van Fendt. Het merk waar papa ook mee rondrijdt. Betere heb je niet.
Vanaf dat hij kon praten is het ook een van de eerste woordjes die hij kon zeggen. Tra tra. Overal waar we heen gingen, of het nou met de auto was of vanuit in zijn wandelwagen, als er een tractor voorbij kwam begon hij enthousiast met zijn beentjes te spartelen en te wijzen.
Daarna kwam het moment dat papa met een echte grote tractor thuis kwam, en natuurlijk moest ons manneke even achter het stuur gezet worden. Een glunderend koppie als resultaat, een eigen tractor kon dus haast niet achterblijven.
Maar ons manneke is er dus erg blij mee, en niet zo'n beetje ook, het liefste is hij de hele dag buiten te vinden. Dus kom maar op met dat mooie weer, ons manneke is er klaar voor!

3 opmerkingen:

 1. dat komt eraan:-)

  manneke kan vandaag al naar buiten, en misschien morgen :-)
  wel een overall aan hé:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. whawwww .. een echte traktor?

  zoonlief moet zich de koning te rijk voelen! :-))

  groot gelijk dat ie er niet meer wilt afkomen! ;-))

  allé, mama, ga nog 'ns ff duwen! ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews