maandag 26 oktober 2015

Offroadrit HandelZondag 25 oktober werd in Handel (gemeente Gemert-Bakel) de 27e Peelrandrit van MC de Peelrijders verreden. De rit staat bekend als een van de mooiste van Nederland, wat ze te danken hebben aan een mooie route door de bossen, gras en maisland.
Door het goede weer was er weinig modder en stof onderweg, en het zonnetje deed ook nog een duit in het zakje. Er deden meer dan 1000 motoren mee en 150 quads, die zich allen een weg baanden over de offroadroute.

Samen met de kinderen en een goede kameraad van Dirk ben ik even wezen kijken langs de route. Papa reed namelijk mee. We hebben veel motoren voorbij zien komen, maar geen papa. Die bleken we net te hebben gemist.

Gelukkig was er genoeg om te fotograferen, honderden motoren tegen een decor van prachtig gekleurde bomen. Het leverde prachtige sfeerplaatjes op.


3 opmerkingen:

 1. Jammer dat je je vader net hebt gemist, anders had je van hem ook zo'n "snelle" foto kunnen maken. Je hebt er een reportage van gemaakt, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, wat een serie zeg... geweldig, dat geknetter zal niet van de lucht geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alles goed met je? Het is zo stilletjes hier :-)
  Ik heb trouwens mijn blognaam verandert van bitsandbeads naar Lotes (van Lore en Tess) :-) Om de één of andere reden leek dat beter te passen.
  Lieve groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews