zondag 12 mei 2013

Feel Free festival (4) Heavy Light

Opent in een ander venster
 

Opnieuw een band die op het festival stond en zeer zeker de moeite waard is om aandacht aan te schenken. Heavy Light. Met hun energieke poprock swingen ze werkelijk van het podium af, met goed toegankelijke eigen muziek, en zelf al een heuse hit op hun naam 'Hey'.
Niet voor niets werden ze uitgeroepen tot 3fm Serious Talent.


Na een zeer enthousiast interview wat ze gaven op de radio, in de uitzending bij Dirk, waarin ze vol trots vertelde over hun plotseling in stroomversnelling geraakte carrière na het uitbrengen van hun eerste hit, was de belangstelling al gewekt.
En al even vrolijk stond de leadzanger/gitarist Allart Dirk ook te woord vlak voor het optreden waar hij nog eens uit de doeken deed hoe ze in een korte tijd ineens 9 optredens te pakken hadden voor het desbetreffende radiostation.

 
 


Eenmaal op het podium maakte de heren de verwachtingen meer dan waar. Ze waren energiek, rocking, interactief met het publiek, waardoor ze zelfs hun programma met twee liedjes moesten inkorten, maar hun show werd er niet minder door. Heavy Light heeft er weer een aantal fans bij.
 

2 opmerkingen:

 1. fijn dat je zo genoten hebt mickey,


  heyyyyyy lekker muziekje, om naar te luisteren mickey:-)
  hey mickey, dank je wel ,

  doei doei,
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'serious talent' heb jij ook, mickey, om zo'n mooie foto's te maken in zulke moeilijke omstandigheden!! ;-))

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews