vrijdag 23 juni 2017

Zaalvoetbaltoernooi JumboZondag 21 mei werd in sporthal de Streepen in Sint-Oedenrode het zaalvoetbaltoernooi van de Jumbo gehouden. Tijdens dit toernooi streden enkele winkels binnen een cluster tegen elkaar om de welbegeerde Jumbobeker. In dit cluster vielen de winkels uit Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel, Uden, Volkel, Veghel, Schijndel en Heeswijk.

Het eerste team was al om 17:00 aanwezig, waar ze op het terras zich tegoed deden aan de nodige drankjes, voordat de organisatie zich meldde aan de bar.
Om half 7 kon de wedstrijd beginnen.


Het team uit Sint-Oedenrode ging enthousiast, maar moest helaas al snel bekennen dat het toch alleemaal niet zo lekker liep. Samen met Volkel streden ze al snel om de troostprijs.
De troostprijs

De Jumbocup

De organisatie hield nauwlettende de tijd in de gaten, met behulp van een enthausiaste supporter van Jumbo Sint-Oedenrode, die zelfs af en toe wat bijsprong om alles in de juiste banen te leiden.

Op de tribune werd het spel gevolgd door de aanwezige supporters die elk filiaal mee had genomen om hun collega's aan te komen moedigen.
De heren achter de bar voorzagen iedereen van een lekker glaasje drinken.Na het nemen van penalty's ging het team van Sint-Michielgestel naar huis met de beker.
Het was een sportieve avond geweest.


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews