woensdag 29 juni 2016

Zeskamp Beek en Donk


Zondag, anderhalve week geleden, weer op pad geweest voor een leuk fotoverslagje. Deze keer ging ik kijken bij de Dorpszeskamp in Beek en Donk. Na een verregende zaterdag bij de Scholenzeskamp bleef het op zondag droog met zelfs een zonnetje die zich zo nu en dan liet zien.

Ook de temperatuur hielp aardig mee om de vele waterspelletjes met veel plezier te volbrengen.

Het viel nog niet altijd mee om aan de overkant te komen, geregeld zag je weer iemand in het water glijden, als het blokje net te ver weg zat of misschien toch net wat te weinig houvast bood.


De jury, die bij elk spel aanwezig was en alles keurig op formuliertjes bijhield, zaten rustig toe te kijken vanaf hun stoeltjes.

Hier en daar werd het spel weer op orde gemaakt voor de volgende ronde, waarbij een nieuw team de kans kreeg om zich te bewijzen.
Voor de kinderen was er een echte zeskamp speeltuin, met veel wit zand, schepjes, emmertjes, een echte buis waar men doorheen kon kruipen, schommels en een wip.


De waterbaan mocht niet ontbreken, het leverde veel spetterende plaatjes op!

Bij het modderige parcours hadden veel teams het slim bekeken door enkele deelnemers het net omhoog te laten houden, zodat het niet nodig was om diep door de modder te kruipen.

De meiden hielden een moddergevecht!
Woensdag nemen we nog even een kijkje bij de andere spelletjes.

3 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Mickey, Mooie foto's weer op je blog van een gezellige dag zo te zien en ja modder schijnt gezond te zijn voor de huid toch. Alleen ik neem een modderdbad in een kuurcentrum als ik weer eens zou gaan. Maar dit was wel puur natuurhahaha.Ik vandaag weer met wat zand spelen en wellicht ook nog naar een kabouterfeestje want het is daar zo gezellig in Garderen bij wat vrienden dat ik nog even blijf hier. Het thuisfront kan wel even zonder mij en onze hond en zussie genieten hier ook volop. Hoop alleen wat op droog weer want het is hier nog knudde met een rietje.Wens je alvast fijn weekend.Liefs Tine.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel plezier in Garderen! En ook een fijn weekend gewenst. Hier staat een kinderfeestje op de planning van mijn zoontje.
   Liefs Mickey

   Verwijderen
 2. leuke "zomerse" actiefoto's Mickey...

  een genoegen om naar te kijken

  groeten

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews