maandag 6 juni 2016

Kidsrun Boskant Challenge (1)

Zondag 5 juni werd in Boskant voor de eerste keer de Boskant Challenge gehouden. 
Een opstakelrun die startte op het Ritaplein, waarna je via verschillende hindernissen, zoals strobalen, hekken, een evenwichtsbalk, boomstammen en een legernet zo snel mogelijk naar de finish moest zien te komen.


Alle kinderen werden met verf voorzien van een nummer.
Daarna was het wachten op de openingsact die spectaculair beloofde te worden.Het zonnige weer en de leuke muziek zorgde ervoor dat zelfs het wachten een klein feestje was voor de kinderen.
De eerste editie mocht al een succes genoemd worden, er hadden zich maar liefst 200 deelnemers aangemeld om mee te doen.

De openingsact werd verzorgd door Hans Vogels, een bekende Boskanter die al 3 keer mee deed aan de Dakar en negen keer de Nederlandse Kampioenschappen Enduro won. Hij verzorgde drie rondjes over diverse hindernissen en maakten spectaculaire sprongen.
Na de opening verzamelden de kinderen zich bij de start voor de eerste ronde van de Kidsrun.
Voordat de eerste Kidsrun kon beginnen was er eerst een warming up, waarbij zelfs de Kabouter Dans nog uit de kast werd gehaald.
Na de warming up mochten alle kinderen eerst een keer de baan verkennen.


Daarna was het de beurt aan de jongste deelnemers om te starten. Groep 2 van Basisschool Fransiscus was in zijn geheel aanwezig als de Supertroep in de rode shirtjes.
Klaar voor de start?
(volgende keer verder)


3 opmerkingen:

 1. ze hebben er duidelijk zin in Mickey geweldig
  lekker enthousiaste meute, komt vast omdat jij er woont, die fotograaf
  kijkt wel een beetje zuur hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vraag me af of hij er wel plezier in had om daar te zijn haha! Ik vond het prachtig om te zien! Morgen en overmorgen komen er nog meer foto's, ik had zoveel mooie plaatjes gemaakt!

   Verwijderen
 2. 200 deelnemers, dat zijn er nogal wat! Heerlijk om daar als kind deel van uit te maken. Het geeft ze een groot wij-gevoel. Mooie foto's heb je gemaakt en met een zonnetje ziet alles er meteen een stuk beter uit.
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews