zaterdag 1 maart 2014

Ziekte en carnaval

Afgelopen weken weinig puf en inspiratie gehad om te schrijven hier op het blog. Vreemd genoeg wel fijn dingetjes uitgeprobeerd in de keuken. Maar al het bezig zijn met het afwegen van de ingrediënten, het kneden van het deeg, het maken van de vulling en het afwerken van de taart zorgen ervoor dat je alles toch even vergeet.
Want we zijn al weken aan het kwakkelen, het ene verkoudheidsvirus lijkt nog maar amper een beetje achter de rug te zijn of het volgende kondigt zich al weer aan, en als de koorts net weer gezakt is reageren we weer allergisch op iets waardoor we een week een mond vol blaren hebben gevolgd door een buikgriepvirus. En natuurlijk als ik zelf weer een beetje op aan het krabbelen ben en weer een beetje goed kan slapen beginnen de kinderen een voor een.
Dus nee het schrijven zat er de afgelopen weken even niet meer in. Reageren op andere blogs ook niet, maar ik heb jullie wel gevolgd, want dat was een aangename afwisseling, tussen al het ziek zijn door.
En nu is het carnaval hier in het zuiden. Gisteren hadden de kinderen al carnaval gevierd en vandaag zijn we naar de kinderoptocht hier in het dorp geweest. De optocht duurde maar een klein kwartiertje, maar toch waren er heel wat bewoners uitgelopen om te komen kijken naar de kinderen die zich in de meest prachtige outfits hadden uitgedost en met opvallend actuele thema's meeliepen aan de optocht, die vooral lang duurde omdat het enkel uit loopgroepen bestond.
Voor Tom was het echter toch nog wat te kort, hij wilde nog wel meer zien. Dus gaan we morgen nog naar een grotere optocht in Papgat, met echte grote wagens.
Hopelijk blijft het met de zieken verder rustig zodat we er toch nog een beetje van kunnen genieten.

3 opmerkingen:

 1. doe maar kalm aan Mickey, als carnaval losbarst wil je toch we genieten zeker,
  super,:-)
  aan ons gaat het voorbij:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja, de microben kunnen niet doodvriezen, hier ook de ene hoest na de andere, dit jaar nog maar twee weken hoestvrij geweest, maar we mogen blij zijn dat het maar dat is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor dat er heel veel mensen ziek zijn dus doe maar kalm aan.
  De optocht heb ik net gezien en die was schitterend.
  En die allergische reactie is ook niet om vrolijk van te worden!

  groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews