zondag 1 maart 2015

Fifty Shades of Grey


Alle drie de boeken had ik gelezen, dus natuurlijk wilde ik naar die film. al bij het zien van de trailer kreeg ik er zin. Nieuwsgierig wat ze ervan gemaakt hadden, of ze de sfeer, de romantiek, de drama wisten vast te houden en over te brengen naar de kijker.
De film begon zoals in het boek, het moment van kennismaking tijdens het interview waar ze onverwachts heen moest vanwege haar zieke kamergenote. Haar eerste kennismaking met de imponerende Christiaan, die vanaf het begin al in de ban van haar was.
Het heerlijke gedraai om elkaar heen, de spanning die bijna voelbaar is door het scherm. De verhitte sexscenes, de prachtige momenten in de helikopter en het zweefvliegtuig. De 'zakelijke meeting'.
Maar ook het sm-gedeelte met het slaan, de veertjes, zweepjes, bondage, alles zat er in. Net genoeg om een idee te krijgen, maar niet te veel dat het vervelend werd.
In het kort gezegd, de film is een heerlijke film om naar te kijken voor een avondje uit met vriendinnen of samen met je vriend. De mooie Jamie Dornan en de prachtige Dakota Johnson maken de film tot een waar genot voor het oog.
En het einde was net als in het boek, doet je verlangen naar het vervolg...
Verrassend in de soundtrack van de film was de onverwachtse Nederlandse inbreng van Bo Saris met 'She's on fire'. Dat was ze zeker.


1 opmerking:

  1. Ik heb geen van de drie boeken gelezen en dat ben ik ook niet van plan. Gelukkig valt over smaak niet te twisten. Jij hebt zowel van de boeken als de film genoten!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews